The smart Trick of gömme rezervuar That No One is Discussing

Wiki Article

This website is employing a safety service to protect alone from on the web attacks. The action you only done brought on the safety Alternative. There are several steps that might induce this block which includes submitting a specific word or phrase, a SQL command or malformed facts.

Tekdez Kurumsal firmamızı arayarak, gömme rezervuar montajı nasıl yapılır hakkında daha detaylı bilgi isteyebilir veya talep ettiğiniz marka ve modelde gömme rezervuar asma klozet montaj randevusu oluşturabilirsiniz.

You could e mail the positioning owner to let them know you have been blocked. You should involve Anything you have been undertaking when this site came up as well as the Cloudflare Ray ID discovered at the bottom of this website page.

Klozet Bağlantısı: Klozetin rezervuara düzgün bir şekilde bağlandığından emin olun. Contaların doğru yerleştirildiğinden ve bağlantıların sıkı olduğundan emin olun.

Türkiye’de veya uluslararası olarak yüksek bilinirliğe sahip markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

five. Serel önemli su borularında kum ve pas birikintilerini taşınabilir en iyi sonuçları için su hattının pisliklerden temizlendiginden emin olduktan sonra Serel şamandirayi bağlayıp ayar çubuğunu koldan ayarlayın.

Hijyenik kullanım imkânı sunması da bu modellerin sağladığı avantajlardan biridir. VitrA’nın kolay monte edilebilen gömme rezervuar modelleri; evlerle birlikte hastane, otel gibi işletme ve kurumlarda kullanılabilir.

Talimatlar: Vitra tarafından sağlanan montaj kılavuzunu dikkatlice okuyun ve advertımları takip edin. Her advertımı sırasıyla uygulamak, montajın doğru ve gömme rezervuar servisi sorunsuz gerçekleşmesini sağlar.

Septik Tank Problemleri: Evlerde bulunan septik tanklar, atık suyunun doğru şekilde işlenmediği veya bertaraf edilmediği durumlarda kirlenmeye neden olabilir.

VitrA gömme rezervuar established modelleri three ve 6 litre kullanım ayarı ile çift kademeli kullanım imkânı sunar. VitrA deneyimi ve teknolojik birikimi ile etkin su tasarrufu imkânı sağlayan gömme rezervuar modelleri Avrupa Birliği normlarına uygun değerlere sahiptir. Söz konusu normları karşılayabilmesi gömme rezervuar için geliştirilen özel hazne yapısı ve iç takımları kişisel su tüketimi sınırlamasının yanı sıra çevreye saygılı olması bakımından gömme rezervuar da son derece başarılıdır.

Asma klozet modelleri ile kullanıma uygun olan setler, tuğla duvar içi uygulamalar sayesinde kolaylıkla monte edilebilir. Tüm klozet ve duvar tiplerine ve altyapı sistemlerine uyum sağlayabilen farklı setler, montajı kolaylaştıran kelepçe ve ara musluklara da sahiptir.

Değişim/tamir işlemini tamamladıktan sonra her bir parçayı sırası ile yerine yerleştirmelisiniz. Böylece rezervuarınız çalışır duruma gelecektir.

Eski gömme rezervuar servisi parçalar yerlerinden çıkarıldıktan sonra yerlerine yenileri takılır ve İngiliz anahtarı ile bu parçalara su hortumu gömme rezervuar bağlanır. Son aşamada rezervuar kapağı yerine yerleştirilerek somunlar sıkılır.

Bunlar, temassız kumanda panellerinin kullanılması için sıva altına monte edilir. VitrA’nın avantajlı klozet iç takım fiyatları sayesinde klozetlere uyumlu iç takımlar satın alınabilir.

Your browser isn’t supported any longer. Update it to get the finest YouTube knowledge and our most recent options. Learn more

Report this wiki page